Tehnici pentru marirea penisului

Tehnici pentru marirea penisului

Tehnici pentru marirea penisului

Desi studiile au concluzionat ca pentru majoritatea femeilor marimea penisului barbatilor nu este atat de importanta, dar se pare ca nici o femeie nu a fost multumita de un penis mic, majoritatea barbatilor ar dori ca penisul lor sa fie mai mare.In ciuda faptului ca exista pe piata multe substante si medicamente care, se presupune, ar putea sa duca la marirea considerabila a penisului, de multe ori acestea au efecte negative asupra sanatatii generale a barbatilor.

Asa ca in cele ce urmeaza va vom prezenta unele dintre cele mai tabu dar, se pare, eficiente metode de marire a penisului pe cale naturala care presupun in primul rand control si rabdare. Majoritatea acestor metode presupun masarea specializata a penisului si necesita autocontrol pentru evitarea masturbarii, mai ales ca sunt metode care trebuie repetate la anumite intervale.

 

 

Metode de cresterea penisului

,,Dimensiunile penisului depind de mai mulţi factori, de la factori genetici la cei hormonali. În perioada pubertăţii penisul creşte în dimensiuni sub acţiunea hormonilor sexuali masculini dar receptivitatea sa la hormoni se pierde după perioada pubertară, dimensiunile penisului nu mai pot fi influenţate chiar dacă am administra hormoni sexuali”, spune dr. Diana Loreta Păun, medic primar endocrinolog la Clinica ExMedica.

Nu putem exprima o dimensiune normala a penisului, desi s-au facut foarte multe studii despre ce isi doresc femeile si  despre ce au barbatii. Numerosi barbati afirma ca ar face orice sa aiba un penis mai mare. Dar ce se poate face concret pentru ca aceasta dorinta sa se realizeze? Exista masuri ce pot fi luate si care sa aiba un rezultat eficient, sau totul este in zadar?

Barbatii pot fi foarte critici cu ei insisi si de cel mai multe ori, chiar daca li se pare ca penisul are dimensiuni insuficiente, cel mai adesea acest fapt este incorect. Dimensiunile sunt normale, functionale si nu ar trebui sa fie motiv de rusine sau inhibitie. Cu toate acestea, mai toti barbati isi doresc un penis si mai mare.

Multi barbati au recunoscut ca au inceput sa foloseasca diferite creme pentru cresterea penisului si au ajuns la concluzia ca folosind Titan gel poti obtine penis mai mare.

Ce este Titan Gel? Acest titan-gel functioneaza excelent pentru intarirea sanatatii masculine, imbunatatind starea generala. Dupa cum se poate citi in prospect, nu contine aditivi artificiali, conservanti si organisme modificate genetic.

Pentru efecte maxime, aplica crema zilnic, cu miscari usoare, timp de o luna. Componentele sale active patrund adanc in tesutul erectil, astfel facilitand fluxul sanguin. Rezultatul este cresterea instanta in lungime si in grosime a penisului, acest lucru ducand la orgasme multiple si rapide pentru partenera ta (fast multiple orgasms). O multime de barbati din intreaga lume pot confirma ca gelul functioneaza in proportie de 100%. In plus, raportul gramaj/pret Titan gel de pe site-ul distribuitorului official este unul excelent!

Principalele efecte ale gelului sunt marirea penisului, prelungirea duratei erectiei, orgasme prelungite si intense si cresterea rezistentei din timpul actului sexual. Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de raspunsul organismului si de regimul alimentar. Cu toate acestea, Titan gel forum arata ca produsul nu a dezamagit niciun barbat si, cel mai important, nicio femeie. Diversele comentarii pe tema acestui produs contin atat titan gel pareri pro si contra. Motivul din spatele parerilor contra sunt produsele contrafacute ce imita acest gel.

Multi barbati sunt curiosi si doresc sa afle care sunt metodele pentru cresterea penisului dar mai ales care este cea mai eficienta. Au fost multe dezbateri despre lungimea organului sexual masculin inca din antichitate. Toate discutiile, orgoliile si dezbaterile privind marimea penisului au inceput pe baza traditiilor si obiceiurilor, in special aceasta reprezentand nivelul de putere si virilitate al unui barbat dar si o atractie mai mare pentru sexul opus.

Cea mai intalnita si des folosita este metoda prin marire naturala a penisului, mai exact prin gel

Lungirea manuala

Avand in vedere ca penisul este format din tesut muscular si cartilaginos, o masare dedicata a acestuia poate duce la alungirea sa. Astfel, pentru a practica aceasta tehnica, barbatii trebuie sa maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre varf.Pentru aceasta tehnica aveti nevoie de un lubrifiant, sau alifie pentru marirea penisului, special destinat acestui tip de exercitiu, noi vom folosi Titan Gel, fiind unul din cele mai cautate produse de marirea penisului .

Pentru ca masajul sa fie eficient, este indicata folosirea ambelor maini, in special a varfurilor degetelor. Exercitiul se practica timp de 1 minute si se repeta de maxim 3 ori pe zi, fiind eficient cand organul genital se afla in semi-erectie.

Ţinând cont de faptul că organul genital masculin este format din ţesut muscular şi cartilaginos, o masare în mod constant a acestuia poate duce la alungirea sa. Însă pentru a avea rezultate acest exerciţiu, bărbaţii trebuie să maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre vârf cu ambele mâini. Exerciţiu se practică timp de un minut şi se repetă de maximum trei ori pe zi. Lungirea manuală este unul dintre cele mai bune exerciţii pentru mărirea penisului fiind eficient când acesta se află în semi-erecţie. In acest exercitiu puteti folosi, fie un prosop cald pe penis,pentru a incalzi zona inainte de a efectua exercitiul, fie puteti folosi Titan Gel pentru a putea incalzi zona cu ajutorul cremei, ce este de precizat la acest exercitiu, din multe puncte de vedere este cel mai bun tratament pentru cresterea penisului

Intinderea manuala

Intinderea penisului este o tehnica destul de periculoasa avand in vedere ca multi barbati care au practicat-o au ajuns sa-si cauzeze leziuni. Practic intinderea penisului se realizeaza atunci cand acesta este in stare flasca. Se apuca usor de la baza si se trage in jos. Penisul se mentine in aceasta stare timp de 15-20 de secunde, apoi i se da drumul. Aceasta tehnica este indicat sa fie repetata de cate 20-30 de ori pe zi insa cu mare atenite. In momentul in care este simtita durere, penisul trebuie eliberat. Si pentru aceasta metoda aveti nevoie de un lubrifiant special care sa va ofere o mai buna miscare, fara sa irite sau sa deteriorati partea exterioara a penisului, va recomandam Crema titan premium, daca nu reusiti sa comandati online, puteti apela la asistenta telefonica de pe site.

 

Folosirea  pompei cu vacuum

Pompa cu vacuum pentru mărirea penisului este un cilindru special, care foloseşte un sistem manual pentru a crea o succiune. Acest dispozitiv pentru penis creează un vacuum parţial în jurul organului genital, sângele este atras în penis, făcând astfel să devină mai voluminos şi mai lung. Pe măsură ce vacuumul creşte, diferenţa dintre presiunea sângelui din interiorul penisului şi cea din pompă, creşte deasemenea. Este indicat ca în momentul în care folosiţi pompa cu vacuum pentru mărirea penisului, aceasta să nu aibă o presiune prea mare.

 

Întinderea manuală prin mişcări de tragere şi stoarcere

Pentru a fi eficient, acest exerciţiu se practică zilnic, timp de 30 de minute, pe o perioadă nedeterminată de timp, stimulând în această situaţie ţesuturile glandei peniene şi un flux sangvin crescut la nivelul penisului. Acest exerciţiu trebuie făcut cu mişcări ferme când penisul este în stare flască, fără însă a intra în erecţie. Ce trebuie precizat in tot acest exercitiu este ca, Titan Gel , este un foarte bun gel intim pentru vascularea zonei, el fiind special conceput ca si crema pentru crestera penisului.Este unul dintre cele mai bune exerciţii pentru mărirea penisului, dar este nevoie de foarte mult control şi autodisciplină.

 

Exerciţii pentru mărirea penisului: 4. Întinderea mecanică cu extendere

Întinderea mecanică cu extendere este unul dintre cele mai bune exerciţii pentru mărirea penisului şi constă în ataşarea unul extender pe penis. Ca să aibă rezultate eficiente, el trebuie purtat perioade lungi de timp clar stabilite, opt ore pe zi. Acest dispozitiv aplică o forţă constantă de tracţiune care alungeşte şi măreşte circumferinţa penisului.

 

Stoparea

Aceasta tehnica poate fi exersata impreuna cu partenera sau de unul singur. Practic, tehnica presupune vascularizarea controlata a organului sexual. Pentru a obtine efecte rapide si pentru ca tehnica sa fie eficienta, controlarea vascularizarii organului sexual se face cand barbatii sunt pe punctul de a ejacula. Astfel, in momentul in care barbatii simt apopierea ejacularii ar trebui, efectiv, sa o stopeze.

Astfel organul sexual ramane super vascularizat iar muschii care il compun sunt hraniti mult mai bine. Totodata, aceasta tehnica poate duce la sporirea performantelor sexuale si la o mai buna satisfacere a partenerei.

Cu toate cestea, tehnica stoparii poate fi exersata si de unul singur, in timpul masturbarii. Secretul este ca barbatul sa se opreasca din masturbare inainte de ejaculare.

Rezultatele acestor tehnici sunt vizibile in maxim o luna si jumatate, se pare, timp in care penisul ar putea sa se mareasca si cu aproape jumatate de centimetru, sau chiar un centimetru sau 2, in functie de cat de corect sunt executate exercitiile. Atentie mare insa sa nu va cauzati leziuni!

Lasa un comentariu