Marirea penisului pe cale naturala

Marirea penisului pe cale naturala

Marirea penisului pe cale naturala

Marirea penisului – Marirea penisului mit sau realitate

Marirea penisului este o problematica foarte importanta pentru barbatii din ziua de astazi. In conditiile in care mereu sunt prezentate tot felul de metode despre care se spune ca pot sa dea roade, iar presiunea care se pune pe barbati este din ce in ce mai mare, este clar de ce acestia cauta noi si noi metode prin care sa puna cativa centimetri in plus. Totusi, intrebarea care se pune este daca marirea penisului este totusi posibila si, daca da, care sunt cele mai bune metode si ce riscuri au acestea pentru starea generala de sanatate a barbatilor.

Acestea fiind spuse, sa vedem care sunt cele mai des utilizate metode de marire a penisului si daca ele dau rezultate, dar si cu ce pret pot sa fie obtinute acestea.

 

 

Intinderea manuala prin miscari de tragere si stoarcere – marirea penisului rapid

Principiu de functionare: se executa zilnic, timp de 30 minute, pe o perioada indefinita de timp, stimuland astfel tesuturile glandei peniene si un flux sangvin crescut la nivelul penisului; se manipuleaza penisul in stare flasca, cu miscari ferme, fara insa a intra in stare de erectie (este nevoie de autodisciplina si control), este indicat sa fie executat alaturi de produse pentru marirea  penisului.

Metoda are origini antice, arabe insa executata cu prea mult entuziasm poate provoca leziuni ireversibile ale tegumentului si albugineii corpului cavernos (tesut conjunctiv care inveleste testicolul).

Riscuri: desi mai sigura din punct de vedere al actiunii asupra falusului, comparativ cu alte metode mecanice sau chirugicale pentru marirea penisului, poate determina formarea de cicatrici inestetice, leziuni ale tesuturilor, durere sau deformare.

 

Pompele cu vacuum- dispozitiv clasic pentru marirea penisului

Principiu de functionare: penisul este introdus in tubul cilindric al acestui dispozitiv, iar aerul este dat afara prin forta de suctiune a unei pompe (manuale sau motorizate); aspiratia fortata a sangelui umple corpii cavernosi ai organului reproductiv (determinana o erectie superficiala); la baza penisului este plasat un inel pentru a impiedica sangele sa revina in restul corpului (maximum 20-30 minute)

Pare o metoda simpla, insa riscurile sunt foarte mari: pierderea sensibilitatii organului genital, impotenta, vatamarea tesuturilor, tumefiere, besici, discloratii ale pielii, subtierea pielii, iritatii, durere in zona lezata, vatamarea vaselor de sange (datorita diferentei mari de presiune de la interirorul penisului si presiunea exercitata de pompa.), leziuni datorate unei forte prea mari de suctiune.

Efecte : rezultatele nu sunt permanente, iar in timp afecteaza tesutul elastic al penisului si scade calitatea si fermitatea erectiilor; are loc o iluzie asupra marimii penisului – este un efect temporar datorat actiunii de vacuum al dispozitivulu, dar si puteti ajunge la tratament impotenta, asa ca riscurile sunt destul de mari.

Aceste dispozitive au un scop medical, fiind folosite ca tratament conventional al impotentei (disfunctii erectile), impotenta functionala, etc

 

Alungirea penisului cu greutati

Atarnarea unor greutati de falus reprezinta poate cea mai veche dintre metodele de marire a penisului, practicata inca de acum 2000 de ani de catre triburile africane, fiind un tratament pentru marirea peninsului.

Principiu de functionare: atasarea unui dispozitiv (cu o franghie sau centura) prinsa de glandele sexuale sau in spatele acestora, permitand greutatii (variza intre 28 – 110 grame) sa fie suspendata in aer pentru un anumit timp (intre 5-10 minute maximum / ridicare). Exercitiul consta in incercarea de a ridica aceste greutati prin miscari repetate.

Riscuri: vergeturi, leziuni, scaderea sensibilitatii la nivelul penisului, impotenta, ruperea tesuturilor, fractura de falus.

Nu exista nicio baza stiintifica pentru a garanta rezultatele acestei metode; in timp poate determina alungirea pensiului in stare flasca, insa fara rezultate in starea de erectie sau grosime. Astfel, tehnica nu este recomndabila, deoarece poate cauza leziuni grave ale peretilor cavernosi.

 

Incastrare (blocare a nivelului de sange in corpii cavernosi)

Tehnica nerecomandabila, destul de periculoasa, ce utilizeaza un dispozitiv de fixare (clema de cablu, inel pentru falus) infasurat ferm la baza penisului in stare de rectie.

Riscuri: leziuni permanente a tesuturilor (datorita slabei vascularizari), pierderea sensibilitatii, blocajul clemei de fixare (ca urmare a cresterii in volum, apare blocajul sangelui in corpii cavernosi), leziuni ale nervilor.

 

Elongatia mecanica a penisului: dispozitive de tragere/ tractiune

Alungirea cu dispozitive de tractiune reprezinta probabil cea mai frecvent utilizata tehnica pentru marirea pensiului.

Principiu de functionare: este acelasi utilizat in chirurgia plastica pentru expansiunea tesuturilor; regenerarea tisulara este utilizata pentru a acoperi defecte cutanee, arsuri, zone de calvitie precum si in chirurgia ortopedica pentru a mari diafiza oaselor lungi si a falangelor; efectul de marire are loc datorita reactiei tesuturilor supuse unei forte de tragere si a capacitatii celulelor de a se multiplica.

Efecte: are loc o alungire naturala a penisului, dar in stare flacida. Nu are niciun efect asupra starii de erectie; necesita o dedicare aproapre supraomeneasca pentru a rezista fizic si psihic, timp disponibil suficient.

Riscuri: ruperea tesuturilor, leziuni, ruperea vaselor de sange, fractura de penis, leziuni ale nervilor, blocajul fluxului sangvin spre glandele peniene.

 

Intinderea mecanica cu extendere

Aceasta metoda consta in atasarea unui externder pe penis ce trebuie purtat pentru perioade de timp prestabilite (aproximativ 8 ore pe zi); acest dispozitiv aplica o forta constanta de tractiune care alungeste si mareste circumferinta penisului. Aflati mai mai multe informatii despre aceste metode naturale pentru marirea penisului.

Lasa un comentariu