Marirea penisului pareri – Sfaturi si recomandari privind marirea penisului

Marirea penisului pareri – Sfaturi si recomandari privind marirea penisului

Marirea penisului pareri - Sfaturi si recomandari privind marirea penisului

Recomandarea generala a medicilor specialisti este sa nu apelati la aceste metode pentru marirea penisului fara a discuta in prealabil cu un medic, un psiholog si cu partenerul de viata. Necesitatea din punct de vedere medical, de a realiza o operatie de marire a penisului este extrem de rara, si de aceea acest subiect este controversat, considerat nenecesar si daunator.

Orice interventie de marire a penisului trebuie se fie realizata de catre un medic plastician sau urolog, calificat, autorizat.

Discutia cu partenerul de viata va edifica anumite temeri si intrebari. Un studiu legat de importanta marimii penisului in actul sexual a relevat faptul ca un procent destul de mare de respondente considera ca un penis mare ar putea fi incomod si provoca dureri si disconfort in timpul raportului sexual.

 

 

Marirea penisului pareri – Sfaturi si recomandari privind marirea penisului

 

Clar ca un penis mai mare ar creste increderea in sine si in viitoarele acte sexuale, dar si in starea de spirit, mai increzator, mai puternic, mai barbat.

Prima recomandare medicala in ceea ce priveste aspectul dimensional al penisului este scaderea in greutate (pentru cei care au depasit greutatea ideala organismului. Unii barbati au o dimensiune normala a penisului, insa din cauza greutatii corporale, acesta este estompat de tesuturile adipoase.

Un truc cosmetic este epilarea zonei pubiene (o pilozitate crescuta poate micsora partea vizibila a penisului) . De asemena va creste si sensibilitatea zonei erogene din jurul bazei acestuia.

Scapati de tesuturile adipoase din jurul abdomenului care pot bloca vizibilitatea asupra organelor dumneavostra genitale si poate crea o perceptie gresita asupra dimensiunilor acestora. Slabind, penisul va parea mai mare si mai lung.

Fiti in forma ! Forma fizica excelenta, nu va mari proportiile penisului, in schimb va va oferi un corp de invidiat si o rezistenta fizica mai mare in timpul actului sexual si prelungirea duratei acestuia. Per ansamblu, va rezulta o calitate mai ridicata a actului sexual

In realitate, este mai importanta calitatea erectiei decat dimensiunea ei; conform unor studii, raportul dintre calitatea si dimensiunea erectiei este invers proportional, penisurile foarte mari realizand o erectie mai putin ferma.

Nu in ultimul rand, comunicati cu partenerul dumneavostra de viata pentru a afla preferintele sale sexuale si nemultumirile sale; „investigati” daca nu exista de fapt alte puncte in care ar trebui sa va imbunatatiti performantele: forma fizica, tehnica, durata, frecventa actului sexual.

 

In caz ca v-ati intrebat daca este posibila marirea penisului pe cale naturala, iata un cea mai buna varianta dintre cele mai comercializate produse marirea penisului -> Comanda Titan Gel

Lasa un comentariu