Marirea organelor genitale masculine – Necesitate sau orgoliu personal?

Marirea organelor genitale masculine – Necesitate sau orgoliu personal?

Marirea organelor genitale masculine - Necesitate sau orgoliu personal

Marirea organelor genitale masculine – Necesitate sau orgoliu personal?

In primul rand, s-au inregistrat mai multe variatii in marimea penisului in stare flasca (moale) decat in stare de erectie. Exista o diferenta de perceptie asupra marimii in acest sens: un penis cu marime medie in stare flacida va creste in dimensiuni mai mult transpus in stare de erectie decat unul cu o marime peste medie.

Daca insistati insa ca marimea nu va satisface dorintele, desi masuratorile va dovedesc contrariul, este posibil sa aveti o problema de ordin psihologic, nu fizic: tulburare dismorfica corporala (sau tulburare dismorfica a penisului). Este un concept asemanator celui dezvoltat in cazul anorexicilor si reprezinta o tulburare emotional; popular, afectiunea mai este numita „sindromul urateniei”. Conform studiilor la nivel mondial, cei mai multi dintre barbatii care apeleaza la pastile cresterea  penisului sufera de aceasta tulburare si tot ei reprezinta si cea mai mare categorie nemultumita de rezultatele obtinute.

 

 

Un doctor de origine romana, George Ciolacov, afirma intr-un interviu pe aceasta tema ca de fapt sunt trei categorii de barbati care solicita o interventie de marire a penisului sau apeleaza la alte metode de acest gen:

  • cei care au nevoie de aceasta operatie cu adevarat (au un defect din nastere sau au suferit o trauma sau un accident ce le afecteaza traiul zilnic)
  • cei care din orgoliu doresc dimensiuni mai mari pentru organul lor reproductiv
  • cei care au nevoie de un psiholog (prezinta tulburare dismorfica a penisului)

Asociatia Americana de Urologie, Societatea Americana de Chirurgie Estetica si Societatea Americana de Chirurgie Plastica si-au declarat votul contra privind solicitarea de marire a penisului din alte motive decat cele medicale. Cu toate acestea, diverse metode si produse sunt diponibile pe piata, desi nicio cercetare stiintifica nu garanteaza pentru aceste metode. Cel mai bine este sa incercati si ulterior sa va formati o opinie.

In general cele mai buna variante in dezvoltarea penisului, sunt acele metode naturale de marire a penisului, si aici sunt foarte multe tipuri de exercitii, aparat de marit penisul, si pompe pentru marirea naturala a penisului.

Lasa un comentariu