Despre marirea penisului – Titan Gel poate mari penisul?

Despre marirea penisului – Titan Gel poate mari penisul?

Titan Gel poate mari penisul

Titan Gel poate mari penisul

Toate studiile de specialitate arata ca numarul barbatilor care isi doresc o marire de penis e mare si mereu in crestere. Dimensiunile penisului depind de mai mulţi factori, de la factori genetici la cei hormonali. În perioada pubertăţii penisul creşte în dimensiuni sub acţiunea hormonilor sexuali masculini dar receptivitatea sa la hormoni se pierde după perioada pubertară, dimensiunile penisului nu mai pot fi influenţate chiar dacă am administra hormoni sexuali”, spune dr. Diana Christaker, medic primar endocrinolog .Băieţii intră la pubertate undeva între 10 şi 14 ani, iar penisul se opreşte din creştere undeva între 16 şi 21 de ani.

 

Penisul creşte în dimensiuni odată cu declanşarea pubertăţii procesul fiind depedent de hormonii sexuali masculini. Administrarea de hormoni sexuali nu este indicată înainte de vârsta pubertăţii, deoarece poate opri creşterea în înălţime”, completează medicul endocrinolog

 

 

Titan Gel poate mari penisul – Pastilele pentru mărirea penisului, o țeapă.

Toti posesorii de e-mail personal au constatat că sunt asaltaţi de spamuri care te agresează cu oferte la te miri ce tablete, alifii sau maşinării care îţi vor îmbunătăţi, chipurile, dimensiunea penisului sau calitatea actului sexual. Nicio pastilă pentru îngoşarea sau alungirea penisului, a căror reclamă o găseşti pe internet, nu este eficientă. Sunt ori suplimente nutritive, ori pentru stimularea «efectului Placebo». Pe site-urile respective se spune că sunt pentru mărire, dar, când te uiţi pe detalii, vezi că se referă la erecţie şi la întârzierea ejaculării”, explică dr. Johan Marvel , medic primar în chirurgie plastică.

 

Titan Gel poate mari penisul – Greutatile si strechingul nu functioneaza chiar asa cum sustin unii

Multi barbati incearca aceste metode, iar ele dau un oarecare rezultat, insa departe de ceea ce si-ar dori ei. Greutatile pot face penisul sa se lungeasca, dar circumferinta lui ramane aceeasi. Ba dimpotriva, s-ar putea si subtia. In plus, apare o presiune extraordinar de mare in arterele penisului si e posibil sa apara si probleme in a obtine si sustine o erectie. Dar si multe alte complicatii.

 

„Cea mai veche şi mai folosită metodă nechirurgicală de alungire e atârnarea de greutăţi. E, normal, cea mai ieftină şi la îndemâna oricui. Dar nu ştiu să aibe vreo eficienţă”, adaugă dr. Johan Marvel, se pare ca nici una din aceste nu ofera garantia maririi penisului .

 

Comanda cu incredere online titan gel ,singura metoda de crestere a penisului,fara contraindicatii si 100% naturala.

 

Cu ajutorul bisturiului, bărbații pot câștiga maximum trei centimetri în lungimea și circumferința organului sexual, însă asta nu îi face mai virili. Rezultatul se vede după trei luni.

 

Curajoşii care se încumetă să facă o intervenţie de alungire sau de îngroşare a penisului sunt conştienţi că singurul câştig reprezintă cel mult 3 cm în plus, şi asta strict pentru „imagine”. Medicii spun clar că intervenţiile de acest tip nu sunt miraculoase, nu îmbunătăţesc viaţa sexuală şi în niciun caz nu tratează impotenţa, o impresie falsă cu care trăiesc mulţi bărbaţi.

 

În mod normal, după o astfel de operaţie, penisul creşte cu 2 cm, maximum 3, însă majoritatea bărbaţilor vin cu pretenţii mai mari. Aşa se face că din 100 de persoane care mă solicită anual, operez doar zece. Iar dacă la începutul carierei nu făceam o selecţie foarte mare a pacienţilor şi aveam mulţi nemulţumiţi, acum îi operez doar pe cei care au înţeles exact că diferenţa nu e mare şi că viaţa sexuală nu se schimbă în mai bine. Confortul este doar psihic”, explică medicul Johan Marvel .

 

Alungirea presupune secţionarea unor ligamente care menţin organul legat de pubis şi susţin corpii cavernoşi, în timp ce îngroşarea constă în injectarea de grăsime (efect definitv), acid hialuronic (se resoarbe în 6-9 luni) sau alte substanţe care se resorb în mai mult de un an. Circumferinţa penisului creşte cu 2-3 cm.

 

Medicul precizează că alungirea se poate realiza simultan cu îngroşarea, caz în care intervenţia durează cam două ore. Bărbaţii care suferă de boli grave de inimă, diabet, hemofilie sau alte afecţiuni ale sângelui au contraindicaţie.„Pacientul va rămâne sub observaţie cel puţin 24 de ore, iar erecţia nu e recomandată cel puţin 3-4 săptămâni postoperator”, precizează dr. Juravle.

 

Dacă cele două intervenţii nu resuscitează viaţa sexuală, o altă operaţie- de mărire de gland penian- poate aduce beneficii şi în viaţa de cuplu. Volumul acestuia e cu atât mai mare cu cât gradul de excitare e mai pronunţat, putând chiar să se tripleze în timpul contactului sexual.

 

Titan Gel poate mari penisul – Riscurile intervenţiei

Atunci când vine vorba de complicaţii, părerile medicilor sunt împărţite. Dacă esteticianul Johan Marvel consideră că riscurile sunt cele specifice oricărei intervenţii (infecţii, edem, risc anestezic etc.) atrage atenţia că erecţia poate fi compromisă definitiv în urma unei manevre greşite. „Din cauza asta nici nu mai fac astfel de operaţii. Zona respectivă este foarte sensibilă şi atunci când injectezi grăsime sau alte substanţe, acestea pot migra spre vasele de sânge şi le pot înfunda. Lucru care poate afecta funcţia erectilă, ceea ce este catastrofal pentru un bărbat”.

 

Medicul le recomandă pacienţilor nemulţumiţi tehnici mai „naturale”. „Şi părerea mea e că sexul vine de la cap. Le spun şi pacienţilor mei să ia aminte la chinezii cu penisuri minuscule, care au inventat tantra, yoga şi alte tehnici de acest gen”, spune deschis plasticianul.

De aceea noi va recomandam cea mai buna tehnica de marire a penisului, produs natural, fara complicatii, contraindicatii si alte probleme de natura sa va strice intreaga viata sexuala – Magazinul online oficial al produsului titan gel

Lasa un comentariu