Cea mai buna metoda de marire a penisului

Cea mai buna metoda de marire a penisului? Titan gel, iron gel la promotie sau crema maxsize

Cea mai buna metoda de marire a penisului

Cea mai buna metoda de marire a penisului? Nu degeaba este numit Titan – in asa fel se va simti si penisul tau. Sunt o multime de beneficii pe care le vei simti imediat dupa prima aplicare, totul tine doar de a avea curaj sa incerci. Vei face cu siguranta o impresie foarte buna. Titan GEL are un pret mic iar in momentul de fata Titan Gel 50% reducere, deci te vei bucura de o reducere intr-un termen limitat. Chiar nu are rost sa stai pe ganduri!

Se intelege de la sine ca Titan GEL nu este recomandat persoanelor sub 18 ani – daca esti minor e cazul sa te mai gandesti, corpul tau este în crestere, cel putin pana la varsta de 20 de ani si nu are rost sa te pripesti. Acest produs ofera o marire a penisului de pana la 5 centimetri, in conditiile in care in trecut acest rezultat era posibil numai după operatie. Cu siguranta, nu doresti sa iti risti sanatatea in loc sa beneficiezi de efectele lui Titan Gel care sunt foarte bune si sanatoase. Acesta se aplica de 2 ori pe zi – maxim – foarte usor, si iti va oferi placerea garantata inca de la prima aplicare.

 

 

Cea mai buna metoda de marire a penisului?

Este clar ca TITAN GEL este una dintre cele mai bune modalitati de marire a penisului.

 

Dorinta de marire a penisului exista in mintea majoritatii barbatilor, nu are rost sa negam acest fapt. Inca de cand citesc diverse reclame in revistele dedicate barbatilor, sau de cand, din curiozitate deschid e-mailuri care promit minuni, se intreaba: “Oare…chiar se poate?” Specialistii, in special urologii sau chiar chirurgii plasticieni, sunt adesea asaltati cu intrebari de acest gen din partea pacientilor. Poate fi penisul marit prin tehnici chirurgicale, asa zisa Faloplastie, prin exercitii fizice, prin masaj sau prin administrarea de diverse pastile de marirea penisului , alimente pentru marirea penisului sau Gel de marirea penisului ?

Una din aceste metode este reprezentata de tehnica mulsului. Majoritatea site-urilor care o promoveaza sustin faptul ca istoria acestei tehnici dateaza inca din antichitate, fiind folosita cu succes de popoarele arabe, si ca in prezent este disponibila tuturor celor dornici de a o incerca…La un anumit pret, desigur. Titan Gel este unul din aceste produse ce ajuta la incalzirea zonei ce se vrea marita.

Riscurile asociate acestei forme de exercitii includ: ruperea traumatica a vaselor sangvine, disfunctie erectila  (temporara sau permanenta), hemoragie uretrala (care poate determina aparitia ulterioara a unor complicatii infectioase). In general, aceasta tehnica presupune o pregatire anterioara, in principal constand in aplicarea unor comprese calde pe penis. In cazul in care doriti sa incercati o astfel de tehnica, specialistii va recomanda: sa va eliberati de foarte multe din sarcinile cotidiene, astfel incat sa aveti mult timp la dispozitie, sa fiti foarte hotarati in ceea ce faceti, si sa inchideti bine usa!

Asa ca , daca va apucati de aceasta metoda va recomadam sa incepeti cu o durata scazuta de timp, iar mulgerea penisului sa nu fie brutala, pentru a nu rani sau irita zona.In caz ca observati simtiti un disconfort, incercati sa opriti exercitiul si sa-l repetati a doua zi, dar la fel, fara a rani penisul.

Alte metode de marire a penisului includ plasarea pe organ a unor dispozitive ce au drept scop intinderea efectiva a penisului. Uneori, acestea ar trebui lasate pe loc cateva ore, pana la 8 ore pe zi. Aspectul lor nu le avantajeaza, specialistii comparandu-le mai degraba cu dispozitive medievale de tortura, intrucat unele necesita atasarea unor greutati la capete. Acestea sunt capabile sa exercite o anumita tractiune, care in teorie poate sa lungeasca penisul.

 

Adeptii si cei care le promoveaza sustin ca de fapt, dispozitivele au si o baza de actiune celulara: sunt capabila sa divida celulele, pentru ca apoi acestea sa se expansioneze. Parerea specialistilor? Unii afirma clar ca un astfel de mecanism nu va determina o lungire sau o ingrosare a penisului, in timp ce altii sunt mai retinuti, si spun ca s-ar putea ca tegumentul sa se intinda daca astfel de dispozitive sunt folosite extensiv. Totusi, chiar daca pielea s-ar intinde, erectia in sine nu ar fi afectata in nici un fel.

Afla mai multe despre Titan Gel si cum functioneaza pentru a fi informat cat mai bine cu privire la marirea penisului!

Lasa un comentariu