Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel?

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel?

Cum sa ai un penis mai mare?

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

Jelq sta la baza tuturor exercitiilor de marire al penisului. Daca scopul vostru este sa imbunatatiti marimea si duritatea erectiei, Jelq este punctul de plecare!

 

 • Un exercitiu de marire al penisului – barbatii au adaugat pana la 5 cm in lungime si latime, cu o rutina stricta de exercitii
 • O miscare asemenea “mulsului”     – jelqs trebuiesc făcute intre 5-20 minute pe zi, 2-5 zile pe săptămâna
 • Un exercițiu sigur – când este făcut corect, cu incalzirea potrivita și pauze, jelq este complet sigur.

 

 

Exercitii pentru marirea penisului – Penisul nu este un muschi. Astfel, orice exercitii de crestere a masei musculare nu va avea niciun efect asupra cresterii in volum a penisului. Exercitiile de intindere manuala sau cu ajutorul dispozitivelor au un alt tip de actiune asupra tesuturilor sale (de expandare) si de aceea are loc o crestere a lungimii acestuia (anumite tipuri de stimulare pot intinde pielea si mari lungimea penisului).

 

Intinderea manuala prin miscari de tragere si stoarcere

 

Principiu de functionare: se executa zilnic, timp de 30 minute, pe o perioada indefinita de timp, stimuland astfel tesuturile glandei peniene si un flux sangvin crescut la nivelul penisului; se manipuleaza penisul in stare flasca, cu miscari ferme, fara insa a intra in stare de erectie (este nevoie de autodisciplina si control). Metoda are origini antice, arabe insa executata cu prea mult entuziasm poate provoca leziuni ireversibile ale tegumentului si albugineii corpului cavernos (tesut conjunctiv care inveleste testicolul). Aceasta tehnica este folosita impreuna cu titan gel si efectele se pastreaza.

 

Cum sa începi exercitiile Jelq

Aceste exerciții includ un proces simplu din 4 pași pentru a obtine o mișcare fluida.

ATENTIE !!! Nu începeți jelq fără sa citiți toate informațiile de mai jos.

 

Cum sa faceți exercițiul Jelq pas cu pas:   

 • Lubrifiati: înainte sa începi acest exercițiu, lubrifiati penisul cu Titan Gel, gel de marirea a penisului (imaginea nr 1)

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

 • Nivelul de erectie : obtineti o erectie la nivelul de aproximativ 50-75% prin strangerea ușoară a penisului. Niciodată sa nu faceți acest exercițiu cu penisul full erect.
 • Stransoare de tip OK : folosiți degetul mare și degetul arătător pentru a face o stransoare de tip OK (imagiea nr 2)

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

 • Începeți de la baza : plasati stransoarea în jurul bazei penisului, cât mai aproape de osul pubian (imaginea nr 3)

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

 • Urcați în sus : cu o presiune ușoară, urcați pana imediat sub gland. Jelq-ul ideal nu ar trebui sa doară deloc. (imagienea nr 4)

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

 • Oprește-te înainte de gland : oprește stransoarea fix înainte de gland. Ai completat un jelq pana acum! Fiecare jelq ar trebui sa dureze 2-3 secunde     (imaginea nr 5)

Ce sunt exercitiile Jelq cu Titan Gel

 • Repeta: îndată ce ai terminat un jelq, ia cealaltă mana și repeta procesul

 

Jelq chiar funcționează?

Asta este o întrebare foarte frecventa. Chiar dacă institutiile medicale nu au făcut cercetări referitor la eficiența acestor exerciții pentru marirea penisului. Un numar de profesionisti certificati, incluzand Dr. Richard Howard. În plus mii de oameni de pe forumuri au raportat rezultate pozitive cu ajutorul unei rutini dedicate. Următorul exercițiu este un exercițiu de baza, perfect pentru incepatori.

 

Faceți următoarea rutina de 2-3 ori pe săptămâna.

 •     Încălzire : 5 minute
 •     Întinderi de penis : 5 minute
 •     Exerciții Jelq : 10 minute
 •     pauza : 5 minute

Erectiile mai puternice inseamna ca funcționează!

Precum toate exercitiile, penisul devine mai puternic și mai tare prin adaptarea stresului din timpul exercitiilor jelq. Pentru a crește, trebuie sa crești gradual în intensitate.

Cât de puternica trebuie să fie erectia pentru a face exerciții jelq?

Începeți exercitiile la 50-75% din nivelul erectiei. Trebuie sa eviti erectia totala, când începi exercitiile jelq.

De ce nu pot începe cu o erectie totala? Nu te duci la sala și din prima zi ridici 150 kg, așa e? La fel e și  la jelq. Oricum cu jelq, nu spatele o să cedeze prima oara.

 

Cum ma pregătesc de exercitiile Jelq?

Din nou sa folosim analogia cu ridicatul greutatilor. Incalzirea dinaintea exercitiilor și pauza de după ajuta sa previni rănile și asigura rezultate mai bune. La fel este și cu exercitiile pentru penis! Incalzirea penisului timp de 5-10 minute înainte de jelq face ca penisul să fie pregătit pentru exerciții.

Aici aveți unele metode de încălzire grozave pentru a începe rutina de exerciții:

 

 •     inveleste penisul într-un prosop cald
 •     fă un dus fierbinte
 •     folosește pompa de penis

 

Pompa de penis  poate fi folosită atât în dus cât și în afara acestuia și este grozava, nu numai pentru încălzire, dar și pentru creșterea penisului. Foarte mulți bărbați au raportat succes atunci când au adaugat jelq în rutina.

 

Ce lubrifiant ar trebui sa folosesc cu Jelq?

Lubrifiantii te pot ajuta sa primești tot ce e mai bun din rutina jelq, prin reducerea frictiunii. Este o varietate foarte mare de lubrifianti. Sa nu folosiți niciodată sampon sau sapun ca și lubrifiant, deoarece poate irita pielea delicată a penisului.

Titan Gel pentru marirea penisului, este unul dintre cele mai bune lubrifiante pe care le puteți folosi în timpul exercitiilor. Formula sa specială este conceputa pentru a imbunatati sesiunea de jelq. Cu Titan Gel vei obine rezultatele mai rapid!

 

Ce este un aparat pentru marirea penisului, sau  dispozitivele pentru Jelq?

Simulatoarele Jelq, precum Jelq Device sunt aparate concepute pentru a te asista în timpul rutinii. Simulatoarele jelq sunt grozave mai ales dacă aveți probleme cu puterea mainii și ajuta penisul prin distribuira uniforma a presiunii pe toată suprafața lui.

 

Întrebări frecvente: Cum funcționează jelq?

Exercitiile Jelq forteaza sângele sa circule prin penis, aceasta forța crește presiunea interna și formeaza micro-fisuri în țesutul musculos și alte tesuturi,

La fel ca și creșterea masei musculare din alte părți ale corpului, prin acest proces de vatamare controlata a corpului și apoi reparare, mușchii fini vor crește. În acest fel penisul va crește în lungime și ingrosarea penisului, de aceea poate fi folosit si ca exercitii pentru ingrosarea penisului

 

Cât durează pana vede rezultatele ?

Fiecare persoana este diferita, deci durata de timp pana când vezi diferențele nu depind doar de rutina ta de exerciții, dar și de fizologia corpului tău. Unii bărbați au raportat o rezultate vizibile după doar câteva săptămâni, în timp ce alții au avut nevoie de câteva luni.

Majoritatea barbaților văd rezultatele după prima luna. Oricum, dacă nu ați observat rezultate după primele 2-3 luni, recomandam sa vorbiți cu un profesionist.

Rezultatele sunt permanente?

Cea mai buna veste? Rezultatele în urma exercițiilor jelq sunt permanente! Ți-ai creat țesut nou, cu ajutorul exercitiilor jelq și rămâne al tău ca sa te bucuri de el.

Este datorat faptului ca de fiecare data când ai o erectie, ai făcut un exercițiu ușor, deci penisului ii este foarte ușor sa își mentina rezultatele.

 

Sunt exercitiile Jelq sigure?

Dacă folosiți instrucțiunile de baza, totul o să fie complet sigur. Oricum asemenea oricarui exercițiu, pot experimenta unele efecte nedorite ale exercitiilor incorecte de exemplu: nu te incalzesti, te antrenezi prea mult sau la o intensitate prea mare.

Aceste efecte includ :

 •     Efectul baseball
 •     Efectul de gogoașa
 •     Aparitia petelor rosii sau decolorarea

 

Efectul de baseball.

Cu efectul de baseball, penisul începe sa arate ca o bata, capul devenind cea mai mare parte al penisului. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a preveni acest efect este sa faceți exercitiile jelq corect. De asemenea, când faci exercitiile jelq sa va asigurați ca aplicați presiune pe toată lungimea penisului, înafara de gland.

Efectul de gogoașa: efectul poate apărea după sesiuni intensive de jelq. În acest timp, fluidele sunt impinse spre glanda, fiind colectate într-un cerc imediat sub capul penisului, aratand asemenea unei gogosi. Pentru bărbații necircumcisi asta rezulta în umflarea preputului. În ambele cazuri, umflarea este doar temporara și va dispărea în câteva ore.

Petele rosii sau decolorarea: unele dintre cele mai comune efecte secundare sunt potele rosii ce apar pe penis. Aceste pete sunt rezultatele de spargerea capilarelor mici și de obicei dispar după 24-48 ore. Acesta este un semn ca nu te-ai încălzit suficient înainte de a face aceste exerciții, sau ai crescut în intensitate prea rapid. Ia-o mai ușor data viitoare.

Pareri finale despre exercitile Jelq:

Mulți bărbați au ca scop creșterea penisului și a sănătății acestuia. Dintre toate optiunile valabile pentru bărbați, exercitiile pentru penis, precum jelq , s-au dovedit capabile de a oferi rezultate bune și de durata. Nu exista nici o metoda care sa ofere cresteri instante. Dar dacă îți dedici o parte din timp acestor exerciții, poți avea rezultate sigure și de succes.

Lasa un comentariu