Ce contine titan gel? Ingrediente Titan Gel Premium

Ce contine titan gel? Ingrediente Titan Gel Premium

Ce contine titan gel?

Ce contine titan gel? La intrebarea pe care ti-o pui acum despre ingrediente, Titan Gel compozitie, sau ce contine Titan Gel, o sa-ti spun exact ce contine dupa o cautare amanuntita. Renumita Guarana este prezenta aici, asadar extractul de Guarana are rolul de a largi vasele, avand un efect revitalizant si de stimulator a aparitiei erectiei puternice si de lunga durata. Un alt ingredient este L-arginina care intesifica circulatia sanguina la nivelul organelor genitale, avand si rolul de a imbunatati calitatea spermei.

 

 

Glicina cu efectul vasodilator, iti elimina tensiunea psihoemotionala, oferindu-ti si tie un curaj si te face sa fii cu adevarat plin de tine. Magneziul este doar un microelement esential normalizarii circulatiei sanguine in pelvisul mic.

Ingrediente Titan Gel (EN) Ingrediente Titan Gel (RO)
Water Apă
Sodium polyacrylate Poliacrilat de sodiu
Dimethicone Dimeticona
Cyclopentasiloxane CYCLOPENTASILOXANE
Trideceth-6 Trideceth-6
PEG / PPG-18/18 Dimethicone PEG / PPG-18/18 Dimeticonă
Propylene glycol Propilen glicol
Poloxamer 184 Poloxamer 184
Verbena flowers / leaf extract Verbena flori / extract de frunze
Sodium hyaluronate Hialuronat de sodiu
Succinic acid Acid succinic
Strawberry extract Extract de căpșuni
Menthol Mentol
Phenoxyethanol fenoxietanol
Glyceryl laurate Gliceril laurat
Sodium hydroxide Hidroxid de sodiu

 

Fie ca ai probleme cu marimea penisului, fie ca vrei sa profiti de celelalte beneficii pe care le ofera, Titan Gel este o alegere recomandata tuturor celor care au trecut de pragul varstei de 18 ani. Cum si vorba ca “marimea nu conteaza” acest produs este de ajutor si pentru ati impresiona iubita cu performante extraordinare in materie de sex. Titan Gel este un produs natural care nu contine aditivi artificiali, arome, conservanti sau organisme modificate genetic. Imediat dupa aplicare, ai efectul dorit asupra potentei, nu are efecte secundare.

Lasa un comentariu