Aparat pentru marirea penisului – Functioneaza? Știința zice că da

Aparat pentru marirea penisului – Functioneaza? Știința zice că da

Aparat pentru marirea penisului - Functioneaza

Chiar poți avea un penis mai mare. Această idee și toate variantele ei apar în toate reclamele pop-up și e-mailurile spam de când s-a inventat internetul. Printre produsele care le promit bărbaților un penis mai mare se numără pastile pentru marirea penisului, unguent pentru marirea penisului, pompa marirea penisului,spray pentru marirea penisului, chiar și o tehnică arabă străveche numită jelqing.

Toate aceste abordări au un lucru în comun: totala lipsă de dovezi că ar ar putea provoca mărirea semnificativă și permanentă a penisului pe care o promit.

 

Totuși, e-mailurile, marirea penisului forum și reclamele continuă să apară. Probabil din cauza numeroaselor dovezi care demonstrează că marea majoritate a femeilor preferă un penis mai gros și mai lung decât media.

 

 

Asta nu înseamnă că majoritatea persoanelor sunt nesatisfăcute de propriul penis sau de penisul partenerului lor. De fapt, un studiu recent a arătat că 85 de procente dintre bărbații americani sunt mulțumiți de mădularul din dotare.

Un alt studiu a descoperit că exact aceeași proporție de femei (85 de procente) sunt mulțumite de penisul partenerului lor. Dar același studiu, publicat în revista Psychology of Men & Masculinity, a descoperit că 45 de procente dintre bărbați ar dori totuși un penis mai mare.

Mi se pare foarte important modul în care sunt puse întrebările. De exemplu, dacă aș fi întrebat dacă sunt mulțumit de mărimea penisului meu, aș zice da. Pe de altă parte, dacă aș fi întrebat dacă mi-aș dori câțiva centimetri în plus, n-aș zice nu.

Aparat pentru marirea penisului – Functioneaza? Știința zice că da

Cercetări ale universității din California și ale universității din New Mexico au arătat că femeile participante la studiu preferau penisuri mai lungi decât media la partenerii pe termen lung (de aici termenul „boyfriend dick”) și penisuri și mai mari la partenerii de sex fără obligații.

Autorii studiului au notat: „Dat fiind că femeile găsesc sexul mai plăcut și au mai mult șanse să aibă orgasm în relațiile pe termen lung, e posibil să prefere un penis mai mare în relațiile pasagere ca senzația fizică să compenseze pentru conexiunea psihologică redusă.”

 

Alte cercetări au demonstrat că, până la un punct, chiar și mărimea penisului în formă flască are efect asupra gradului de atractivitate al bărbaților în fața femeilor. Așadar, concluzia ar fi că oricine ar reuși să inventeze o metodă sigură, eficientă și accesibilă de mărire a penisului s-ar îmbogăți peste noapte.

 

Se pare că tehnologia asta a fost deja inventată. E vorba de un simplu dispozitiv de tracțiune penilă compus dintr-un ham de plastic care se atașează pe capul penisului și un altul care stă la baza acestuia. Cele două vergele de metal care conectează aceste hamuri pot fi lungite, treptat, de utilizatorul care dorește să-și întindă penisul. Eficacitatea acestui dispozitiv de a lungi penisurile a fost confirmată de mai multe studii.

 

Dar se pare că nimeni n-a ajuns, totuși, miliardar din vânzarea acestor produse. Mi se pare ciudat, pentru că a) miliarde de oameni vor un penis mai mare decât media în viața lor și b) drăciile astea lungesc penisul peste medie în doar câteva luni. Așa susține știința.

 

Aceasta e singura metodă non-chirurgicală care s-a dovedit că poate lungi penisul. Utilizatorii unui studiu publicat în revista British Association of Urological Surgeons a descoperit că, în medie, persoanele care au folosit un dispozitiv de tracțiune penilă patru ore pe zi timp de șase luni și-au lungit penisul cu 1,7 centimetri.

E adevărar că un penis flasc mai lung are o utilitate limitată, dar, în studii lungimea penisului flas întins e folosită de obicei pentru aproximarea lungimii penisului în erecție – probabil pentru că e greu să menții o erecție pe care s-o poată măsura urologul tău.

Alte studii pe dispozitive de lungire a penisului au avut rezultate identice. Poate că 1,7 centimetri nu e mult, dar pentru un tip cu o lungime medie a penisului de 14,2 centimetri înseamnă o creștere de 12 procente.

Lasa un comentariu