Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicare electronica

Regulamentul UE nr. 679/2016 are scopul de a proteja informațiile personale ale fiecărui client, prelucrarea și libera circulație a acestora.

Pentru a putea primi oferte, notificari de expirare si acces la promotii si oferte speciale, te rugam sa-ti actualizezi preferintele. Bifand casutele de mai jos, ne permiti sa te tinem la curent si sa-ti oferim in continuare serviciile noastre.

 

  1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Sunt de acord cu prelucrarea de catre Titan Gel Premium, a datelor mele cu caracter personal inclusiv cele privind starea de sanatate, indispensabile in vederea prestarii serviciilor de asigurare (ofertare, emitere polite), cu respectarea legislatiei specifice in vigoare.

  DaNu

  2. COMUNICARE ELECTRONICA

  Sunt de acord sa primesc toata corespondenta precontractuala si contractuala cu Titan Gel Premium pe cale electronica, utilizand adresa electronica comunicata mai sus, iar aceasta comunicare va produce aceleasi efecte ca si comunicarea scrisa.

  DaNu

  3. INFORMARI DE MARKETING

  Sunt de acord sa primesc informari de la Titan Gel Premium impreuna cu Parteneri externi, cu privire la promotii si alte beneficii.

  DaNu

  4. OFERTE PERSONALIZATE

  Sunt de acord ca Titan Gel Premium sa foloseasca datele mele, pentru oferte personalizate si/sau profiling.

  DaNu